VÅRA MEDARBETARE

Tillsammans har vi 100 års erfarenhet av dimensionering, leverans och uppförande av anläggningar för vatten och miljöteknik! Ni kan lugnt lämna över ansvaret till oss för att få en kostnadseffektiv och säker anläggning som uppfyller era krav.

Håkan Persson
Håkan Persson

VD

Håkan håller koll på oss och dessutom på blommorna på kontoret. Han är en klippa på stora projekt och på att hålla många bollar i luften, vilket sker med en stor mängd postit-lappar och listor!

Kontakta Håkan »

Risto Arminen
Risto Arminen

Specialist Gasrening

Risto är vår biogasexpert som älskar roliga affärer och spännande projekt. På sommaren kan han vara svår att nå, då det kan vara dålig täckning på segelbåten eller att mobilen inte hörs i golfbagen.

Kontakta Risto »

Andreas Dahlner
Andreas Dahlner

Försäljningsansvarig

Andreas bor i Västra Hamnen och har anammat den kontinentala livsstilen där sippa rosé på balkongen alltid är rätt. Han gillar att göra saker själv och tvekar inte att dra på arbetsbyxorna och hjälpa till i projekten.

Kontakta Andreas »

Anders Löwenstierna
Anders Löwenstierna

Projektledare

Anders lämnade jobbet på pappersbruk p.g.a. lukten, och fann ett annat där lukten fäster t.o.m. i armhåren. Nya metoder för kreativ tvätt och Wunderbaums med nybilsdoft har sedan Anders tillträde spritt sig även till övriga personalen.

Kontakta Anders »

Låt oss visa ett urval referenser från Econet Vatten & Miljöteknik AB!
Referenser / Bilder »
va superforetag 2017
Håll ögonen öppna - ny kontakt kommer snart

Projektledare

Här kommer snart mer info

Kontakt snart här »

Mathias Jonsson small
Mathias Jönsson

Projektledare

Mathias är själva definitionen på en sportfåne. När han inte är på jobbet så gäller ishockey och mountainbike. En kort stund togs även fotbollen upp igen men efter den sista matchen fick Mathias en genomgång av ortopeden hur det är möjligt att knäcka ben som man knappt vet finns i kroppen. Efter att arbetat som drifttekniker på VA Syd samt som tekniker på Anox har Mathias koll på både hur våra reningsverk fungerar i praktiken och teori. 

Kontakta Mathias »

Anders Newin 2
Anders Newin

Konstruktör

Anders med bred erfarenhet från branschen har full koll på hur man löser VA Problem. Som nyinflyttad till Malmö försöker Anders, så gott det går, att anpassa sig till storstadsmiljön. När det blir för mycket av Malmö åker Anders till sin sommarstuga för att fundera på annat än VA lösningar.

Kontakta Anders »

Andreas Lindstrom liten
Andreas Lindström

Konstruktör

Andreas Lindström har genom att komma direkt från högskolan till Econet säkerställt att företagets medelålder gått ner till ett av de lägsta inom hela VA sektorn. Äntligen är inte Natasha yngst längre och kan börja ta på sig rollen som mentor för Andreas. Andreas har praktiserat hos Econet under två perioder och har även tidigare erefarenhet från arbete inom skogs och pappersindustrin.    

Kontakta Andreas »