VÅRA MEDARBETARE

Tillsammans har vi 100 års erfarenhet av dimensionering, leverans och uppförande av anläggningar för vatten och miljöteknik! Ni kan lugnt lämna över ansvaret till oss för att få en kostnadseffektiv och säker anläggning som uppfyller era krav.

Håkan Persson
Håkan Persson

VD

Håkan håller koll på oss och dessutom på blommorna på kontoret. Han är en klippa på stora projekt och på att hålla många bollar i luften, vilket sker med en stor mängd postit-lappar och listor!

Kontakta Håkan »

Risto Arminen
Risto Arminen

Specialist Gasrening

Risto är vår biogasexpert som älskar roliga affärer och spännande projekt. På sommaren kan han vara svår att nå, då det kan vara dålig täckning på segelbåten eller att mobilen inte hörs i golfbagen.

Kontakta Risto »

Andreas Dahlner
Andreas Dahlner

Försäljningsansvarig

Andreas bor i Västra Hamnen och har anammat den kontinentala livsstilen där sippa rosé på balkongen alltid är rätt. Han gillar att göra saker själv och tvekar inte att dra på arbetsbyxorna och hjälpa till i projekten.

Kontakta Andreas »

Anders Löwenstierna
Anders Löwenstierna

Projektledare

Anders lämnade jobbet på pappersbruk p.g.a. lukten, och fann ett annat där lukten fäster t.o.m. i armhåren. Nya metoder för kreativ tvätt och Wunderbaums med nybilsdoft har sedan Anders tillträde spritt sig även till övriga personalen.

Kontakta Anders »

Låt oss visa ett urval referenser från AVVAtech Vatten & Miljöteknik AB!
Referenser / Bilder »
jonas hakansson web
Jonas Håkansson

Projektledare

Jonas som är bördig från Uppåkra sätter stor heder i sin gräsmatta. För att få gräsmattan skimrande grön året runt används rikligt med gödsel. Somliga menar att det kanske används mer gödsel än vad som behövs? Med tre barn hemma, varav de yngsta är tvillingar, blir vattenrening mest en passion som kan beskrivas som ett ypperligt tillfälle att äntligen få lite lugn och ro. Tjänsteresor har aldrig lockat mer än nu. Som tur är har hela familjen orange som favoritfärg. Det kan ha varit en av anledningarna till att han lockades över till AVVATech?

Kontakta Jonas »

Mathias Jonsson small
Mathias Jönsson

Projektledare

Mathias är själva definitionen på en sportfåne. När han inte är på jobbet så gäller ishockey och mountainbike. En kort stund togs även fotbollen upp igen men efter den sista matchen fick Mathias en genomgång av ortopeden hur det är möjligt att knäcka ben som man knappt vet finns i kroppen. Efter att arbetat som drifttekniker på VA Syd samt som tekniker på Anox har Mathias koll på både hur våra reningsverk fungerar i praktiken och teori. 

Kontakta Mathias »

 

Anders Newin 2
Anders Newin

Konstruktör

Anders med bred erfarenhet från branschen har full koll på hur man löser VA Problem. Som nyinflyttad till Malmö försöker Anders, så gott det går, att anpassa sig till storstadsmiljön. När det blir för mycket av Malmö åker Anders till sin sommarstuga för att fundera på annat än VA lösningar.

Kontakta Anders »

 

Andreas Lindstrom liten

Andreas Lindström

Konstruktör

Andreas Lindström har genom att komma direkt från högskolan till AVVATech säkerställt att företagets medelålder gått ner till ett av de lägsta inom hela VA sektorn. Andreas har praktiserat hos AVVATech tidigare och har även erfarenhet från arbete inom skogs och pappersindustrin. Med sitt brinnande bilintresse har Andreas självklart bilen med mest hästkrafter på AVVATech och fetaste lågprofil sulorna. Han ser således till att bensinbolagen i sverige håller sig flytande när han flänger runt på våra projekt kors och tvärs genom landskapet.    

Kontakta Andreas »

 

Mattias Berggren

Mattias Berggren

Projektledare

Mattias med sin breda erfarenhet från Sveriges VA bransch har inte bara en bred kompetens hur man renar vatten, genom sitt aktiva samhällsengagemang inom brandkåren vet han även vikten av direkt tillgång till rent vatten med bra tryck. Mattias ser fram emot att utveckla AVVATech med sin spetskunskap inom partneringprojekt medan vår kära VD ser fram emot de timslånga samtalen om barndomsminnen från Sölvesborg med omnejd med en sann lokalpatriot.

Kontakta Mattias » 

 

Hans Carlsson

Hans Carlsson

Processpecilist

Äntligen kommer en en äkta processpecialist in i gänget hos AVVATech Vatten & Miljöteknik. Hans som både forskat inom VA och arbetat många år ute i verkligheten kommer göra sitt yttersta för att fortbilda och utbilda alla anställda vid fika rasterna bland annat om hur Bio-P slammets karaktär ändras baserat på omständigheter som tillgänglighet till fettsyror, syrebrist eller kanske syreöverskott. Detta kommer att bli ett välkommet inslag i fika debatten då vi snart har avhandlat alla olika 5/3 metoder samt kommit mycket nära en lösning på problematiken med Malmös otrygghet och behöver nya frågeställningar att diskutera.  

Kontakta Hans»